Svi materijali (fotografije, članci, dokumenti) objavljeni na web stranici www.knbp.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja Udruge. U slučaju prosljeđivanja članaka, slika i informacija sa web stranice, potrebno je obavezno navesti izvor i link na original sadržaj. Sadržaj koji je u vlasništvu trećih strana ne smije se prenositi bez njihovog dopuštenja.

 

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća:

- sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica,

- koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

Udruga se u potpunosti odriče svake odgovornosti:

- koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica,

- za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica,

- za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

 

Ove web stranice mogu sadržavati i dokumente, podatke, informacije, fotografije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, biti označene i naveden izvor. Udruga nema nadzor nad takvim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući, ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

 

Web stranice www.knbp.hr koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

 

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.knbp.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Podatci će biti korišteni isključivo u svrhu generiranja što kvalitetnijeg sadržaja za sve naše članove i pratitelje.

 

Korisnik web stranica www.knbp.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Udruga isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.knbp.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

 

Korištenjem web stranica www.knbp.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

 

Udruga se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Udruga može prikupljati osobne podatke korisnika (članova), kao što su ime, prezime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Udruga će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu evidencije članstva u udruzi, dostave poklona donatorima, te organizaciju gostovanja u suradnji sa Udrugom “Kohorta-Osijek”. Osim podataka isključivo dostavljenih u svrhu organizacije gostovanja, Udruga se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

 

Udruga zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

 

Udruga zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.knbp.hr.